Verbouwen

Wat gaat er concreet allemaal gebeuren? Er komt onder andere een nieuwe aanbouw in de vorm van drie “huisjes”, het volledige dak wordt gerenoveerd, geïsoleerd en van zonnepanelen voorzien, de keuken wordt twee keer zo groot en de toilettengroep wordt gerenoveerd en uitgebreid met een damestoilet en invalidetoilet met verschoningstafel.

Er gaan hier op dagelijkse basis inmiddels behoorlijk wat gerechten de keuken uit, maar de keuken is nog steeds erg klein en onpraktisch. Bovendien deelden we de keuken met het huis erachter. Er komen straks een kleine keuken én een volwaardige horecakeuken met alle moderne apparatuur voor terug.

In september zijn we gestart met de aanbouw om het pand te vergroten en is een begin gemaakt aan het dak. In oktober is de hele binnenkant aan de beurt, om onder andere de toiletten en keuken aan te pakken. Dat proces duurt wel een maand of twee, maar samen met onze bemanning hebben we toch een manier gevonden om onze gasten te kunnen blijven bedienen. We hebben een foodtruck gehuurd en een verbouwingsmenu samengesteld, dit menu gaan we wekelijks aanpassen. Alleen tijdens de lunch zijn we dicht, omdat er dan te veel verbouwingsgeluiden zijn. De foodtruck hebben we tot eind november, we hopen dan een heel eind klaar te zijn. Net voor kerst, dat zou mooi zijn!

 

Locatie

Volg ons:

Happen & tappen bij 't Scheepje
Harmelerwaard 2
3481 LB Harmelen

 Openingstijden

7 dagen in de week geopend vanaf 12:00 uur

 

Parkeren

Parkeren is bij ons gratis!

Openbaar vervoer

Bus 102 | Utrecht - Woerden

Telefoon: 0348-441477