Over ons

Welkom aan boord van Happen & Tappen bij ‘t Scheepje. ‘T Scheepje is de ideale mix tussen goed eten en gezellig borrelen. Bij ons kunt u in een ongedwongen sfeer eten en drinken tegen een vriendelijke prijs. In ons huiselijk eetcafe hebben wij een ruime keuze aan borrelhapjes, lunch- en dinergerechten. Wij zijn voorzien van een een riant terras aan het water en daarnaast beschikken wij over een groot en gratis parkeerterrein aan de Oude Leidse Rijn in het mooie dorpje Harmelen.

Het Scheepje is ook zeer geschikt voor het geven van een borrel of receptie. Reserveren is mogelijk, sein S.O.S. 0348-441477 of E-mail naar info@scheepje.nl. Onder het kopje arrangementen vindt u diverse mogelijkheden voor het geven van een receptie of feestje.

Vaak organiseren we activiteiten of komen er DJ’s. Hou daarom onze “Stappen” pagina in de gaten voor onze agenda. Voor de biljartliefhebbers is er een biljart en een biljartvereniging, tevens is er ook een Dart-baan aanwezig. Het Scheepje is ook ideaal als start- of stoplocatie voor uw fiets- en autotochten.

In het café hebben we de beschikking over twee grootbeeldschermen voor (live-) voetbalwedstrijden of videoclips.

Happen

Bekijk hier onze menukaart. En verras uzelf!

Tappen

Geniet van onze uitgebreide tapkaart. Verras uzelf!

Reserveren

Hier reserveert u uw favoriete plekje bij ‘t Scheepje.

Locatie

Volg ons:

Happen & tappen bij 't Scheepje
Harmelerwaard 2
3481 LB Harmelen

 Openingstijden

7 dagen in de week geopend vanaf 12:00 uur

 

Parkeren

Parkeren is bij ons gratis!

Openbaar vervoer

Bus 102 | Utrecht - Woerden

Telefoon: 0348-441477