Reserveren Terras

Lieve gasten van Happen & Tappen bij ’t Scheepje,

Het zijn rare tijden en hierbij horen ook andere regels als normaal. Vanaf 1 juni mogen wij -onder voorbehoud van de cijfers-  de deuren van onze horecagelegenheid weer openen.

En dat vinden wij fijn! Eindelijk mogen wij jullie weer verwelkomen! Het is vanaf nu verplicht om binnen te reserveren. Wij gaan er vanuit dat u bij het maken van de reservering geen ziekteverschijnselen heeft, en checken dit ook bij binnenkomst. Voor buiten is het niet verplicht om te reserveren maar wel gewenst.

U kunt vanaf nu gemakkelijk via onze website of facebook-pagina reserveren. Uw aanvraag komt rechtstreeks bij ons binnen, nadat uw aanvraag is geaccordeerd, ontvangt u een sms of mail ter bevestiging.

Uiteraard houden wij rekening met de Protocollen die zijn opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland. Wij zullen daarom iedereen bij binnenkomst wat vragen stellen betreft uw huidige gezondheid. Daarnaast moet iedereen bij binnenkomst zijn handen desinfecteren en afstand van 1,5 meter van elkaar houden. Tafels worden 1,5 meter uit elkaar geplaatst en binnen worden er maximaal 30 personen toegelaten. U binnen tot 2 personen reserveren en buiten mag u tot 4 personen reserveren, dit hoeft geen familie te zijn. Wij gebruiken per twee personen een tafel en er zal ten alle tijden een afstand zijn van 1,5 meter tussen uw andere twee vrienden. Als u een huishouden bent mag u kiezen voor een familietafel als u geen huishouden bent moet u kiezen voor een vriendentafel. Als uw huishouden uit meer als 4 personen bestaat kunt u wel reserveren, dit kan alleen telefonisch.

Goed om te weten, de opgegeven voorkeuren voor een bepaalde tafel of ruimte zijn altijd onder voorbehoud. Online reserveringen kunnen tot 4 uur van te voren worden gemaakt.

Wanneer u last-minute besluit om te komen genieten van en bij ’t Scheepje, kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0348-441477.

 

Reserveren voor het Restaurant (binnen) ?  klik hier!

U kunt hieronder reserveren voor het Terras