Arrangementen

“Roeiboot – arrangement”
Iets te vieren? Vier het samen met je vrienden bij ‘t Scheepje! Het Roeiboot – arrangement uit ontvangst met heerlijke shotjes! Vervolgens kunnen u en uw gasten vrij drinken (bier, wijn, fris, binnenlands gedestilleerd). Wij zorgen voor de zoutjes, nootjes en de kaasstengels op de bar! We zijn 2 x rond met koude bittergarnituur en 2 x rond met warme bittergarnituur.

De prijsindicatie bedraagt € 27,- per persoon. Van 22.00 uur tot 03.00 uur.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

“Schip – arrangement”
Altijd al eens Groots uit willen pakken qua feestje? Kies dan voor het Schip – arrangement! Dit arrangement uit ontvangst met shotjes! Vervolgens kunnen u en uw gasten vrij drinken (bier, wijn, fris, binnenlands gedestilleerd). Wij zorgen voor de zoutjes, nootjes en de kaastengels op de bar! 3 x rond met koude bittergarnituur en 3 x rond met warme bittergarnituur. Aan het einde van de avond gaan we rond met schip-friet! Een heerlijk zakje friet geserveerd in een schip!
De prijsindicatie bedraagt € 31,50 per persoon. Van 22.00 uur tot 03.00 uur.

Besloten feesten worden in het 100 jaar tijd. Minder dan 60 personen? Zie dan ons “Open – stuurwiel– Arrangement”.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 “Middag – Cruise”
Wilt u een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis? ‘t Scheepje helpt u graag met het organiseren van een jubileum, afscheid van bijeenkomst! U en uw gasten kunnen vrij drinken (bier, wijn, fris, binnenlands gedestilleerd) en wij zorgen voor de zoutjes, nootjes en kaastengels op de bar!
Daarnaast zullen wij 1 x rond gaan met koude bittergarnituur en 2 x rond gaan met warme bittergarnituur.
De duur van de receptie is 2 uur. De prijsindicatie bedraagt € 22,50 per persoon.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 “Open – stuurwiel– Arrangement”
Wilt u bij onze reguliere feestavonden uw gasten van vrienden iets cadeau doen? Kies dan voor de “Open – Ja – Arrangement”! Bij dit arrangement kunt u een aantal van muntjes kopen uw gasten drankjes kunnen halen. U geeft uw gasten bijvoorbeeld 10 muntjes van €2,75 per stuk, en de rest kunnen zij zelf bijkopen

Wilt u liever een receptie in combinatie met een buffet? Dan is dat en ook! Kom eens langs van neem contact met ons op we uw wensen kunnen bespreken! Bel ons op 0348 – 44 14 77 van e-mail info@www.scheepje.nl

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]